Scaliborin suojavaikutus koirilla

Scalibor on helppo ja moderni tapa torjua puutiaisia.  Hajuton, vedenkestävä ja pitkävaikutteinen Scalibor tekee puutiaiset ensin liikuntakyvyttömiksi ja lopulta ne menehtyvät. Scalibor tehoaa myös hietasääskiin ja tiettyihin hyttysiin.

Scaliborin teho perustuu patentoituun teknologiaan, jossa muoviin perustuva väliainerakenne vapauttaa vaikuttavaa ainetta. Vaikuttava aine, deltametriini, kulkeutuu koiran ihoa peittävän rasvan mukana kaikkialle koiran iholle ja turkkiin. Deltametriini tehoaa kaikkiin verta imeviin puutiaisen kehitysmuotoihin. Vaikka puutiaisten määrä olisi suuri, Scalibor pannalla on tehoa.

Pantaa käyttämällä yli 7 viikon ikäiset koirat voidaan suojata puutiaisia vastaan jopa puolen vuoden ajaksi. Scalibor-pantaa voidaan käyttää koirilla myös talouksissa, joissa on kissa.

Tuotetiedot

Scalibor-pannan käyttö

Scalibor on helppo laittaa koiran kaulaan. Pannan kireyttä on tarkkailtava säännöllisesti, jotta se on riittävässä kosketuksessa koiran ihoon, jotta vaikuttavaa ainetta pääsee vapautumaan. Lue pakkausseloste huolellisesti varmistaaksesi, että panta tulee asetettua oikein. Panta suojaa koiraasi jopa puolen vuoden ajan.

Saat parhaan tuloksen, kun otat Scalibor pannan käyttöön riittävän aikaisin keväällä tai hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Panta tulee asettaa vähintään viikkoa ennen mahdollista altistumista puutiaisille. Jos suojan tarve on ympärivuotinen, on panta muistettava vaihtaa ennen vaikutuksen loppumista.

Scalibor-panta

  • edustaa edistyksellistä teknologiaa
  • suojaa puutiaisia vastaan jopa puoli vuotta
  • on hajuton eikä tahraa
  • toimii myös märkänä
  • on helppo käyttää ja asentaa
  • suojaa myös hietasääskiä ja tiettyjä hyttysiä vastaan
  • voi käyttää yli 7-viikkoisilla pennuilla